Literatura

proszę pani (wiersz)

bolo

O co chodzi

Panu , Pani

Zwłaszcza Pani

Czy we mnie coś nie tak, nie w porządku

Że się nie staram

Że ładny nie jestem jak ilustracja z programuTV

O co chodzi

Że myślę,czuję,przeżywam

A może kulturwy mi brak

No tak


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
bolo
bolo 31 maja 2011, 16:00
Bo wszyscy artyści to... jedna rodzina nikt nie wie czy lepiej jak jest , czy jak jej ni ma
bolo
bolo 31 maja 2011, 16:13
Boże,BOże,,Boże drogi , daj mi sera na pierogi...
Radosław Kolago
Radosław Kolago 2 czerwca 2011, 10:31
Doprawdy nie wiem jak mam się do tego ustosunkować.
estel
estel 3 czerwca 2011, 13:34
No tak. Wiersza nie stwierdzam. I co to jest "kulturwa"?
przysłano: 31 maja 2011 (historia)

Inne teksty autora

niebardzo
bolo
poranek
bolo

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca