proszę pani

bolo

O co chodzi

Panu , Pani

Zwłaszcza Pani

Czy we mnie coś nie tak, nie w porządku

Że się nie staram

Że ładny nie jestem jak ilustracja z programuTV

O co chodzi

Że myślę,czuję,przeżywam

A może kulturwy mi brak

No tak

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
bolo
bolo
Wiersz · 31 maja 2011
anonim
  • estel
    No tak. Wiersza nie stwierdzam. I co to jest "kulturwa"?

    · Zgłoś · 13 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Doprawdy nie wiem jak mam się do tego ustosunkować.

    · Zgłoś · 13 lat temu
  • bolo
    Boże,BOże,,Boże drogi , daj mi sera na pierogi...

    · Zgłoś · 13 lat temu
  • bolo
    Bo wszyscy artyści to... jedna rodzina nikt nie wie czy lepiej jak jest , czy jak jej ni ma

    · Zgłoś · 13 lat temu