(haiq XXXVIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

w salonie kwiaty
flakon krystalicznie śpi
fortepian czeka

         [haiq XXXVIII]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 2 czerwca 2011
anonim