(haiq XLI)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

jej oczy widzą
tu tam przed pod i nad
dlaczego nie mnie

                [haiq XLI]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 5 czerwca 2011
anonim