powiedź że jestem
powiedź że świat
dobry jak niebo
bezkresem barw
jak sens i bezsens
zgniecione w dłoni
zamknięte w nas
tysiące myśli
znajomy strach
powiedź mi jedno
że życie ma sens
a ja naiwnie
uwierzę w to
skończę me trwanie
i spełni się los
Carbo
Wiersz
·
16 stycznia 2000
-
yyy...kaszana kaszana hmm.... kicha