(haiq XLIV)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

blizna na skroni
opowiada o kuli
wojna wciąż trwa

               [haiq XLIV]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 11 czerwca 2011
anonim