(haiq XLV)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

mój cień na bruku
kurczy się i rozrasta
a ja wciąż ten sam

               [haiq XLV]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 12 czerwca 2011
anonim