weź napisz o mnie wiersz

enakin

 

wygląda jak profesjonalista z laptopem
w torbie na ramieniu i plecakiem
pełnym książek hehe marihuany

 

lecz nie o nim w dzisiejszym wydaniu
o chłopcu który wyszedł za mąż
z późniejszym konfliktem wydarzeń

 

z drewna podłoga będzie odpowiednia
ustawimy fotel przy stoliku
i światło

 

halo przepraszam lubiący absurd i groteskę
dzwoni artysta
żebym duży i silny poruszać się mógł

 

 

 

 

enakin
enakin
Wiersz · 15 czerwca 2011
anonim
  • Pola
    ocena bez komentarza jest g.......warta astronautix.
    ...........................................
    laptop, torba, plecak } za dużo tego. poza tym dobry..........................

    · Zgłoś · 13 lat
  • Justyna D. Barańska
    bardzo nie podoba mi się pierwsza, tak w sumie nie wiadomo po co ona jest - nawet jeśli to ma iść w absurd. jakby przeciwieństwem faceta, który może wejść związek, był tylko ćpun. no i faceci się przecież nie żenią, nawet geje wychodzą za mąż.

    · Zgłoś · 13 lat
  • enakin
    a mnie się pierwsza podoba, natomiast ostatnia mi zgrzyta :D

    · Zgłoś · 13 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    a mnie to hehe strasznie boli.

    · Zgłoś · 13 lat
  • Justyna D. Barańska
    mnie również

    · Zgłoś · 13 lat
  • estel
    hehe? No co Ty? Weź to opanuj, bo całkiem dobry wiersz masz.

    · Zgłoś · 13 lat
  • Izabella Kas
    "halo przepraszam lubiący absurd" - do mnie trafia, dobrze jest tak wziac i napisac wiersz, poboli pozgrzyta i to juz jest cos, a co to sie okaze "z późniejszym konfliktem wydarzeń" :)

    · Zgłoś · 13 lat