Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
(haiq XLVII)
(haiq XLVII)
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
sierpniowe słońce
gna ostatnie upały
wąż dostał jabłka
[haiq XLVII]
Lubię
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 18 czerwca 2011
Rita
:))
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
Justyna D. Barańska
to by była heca, gdyby je porozdawał, powtórka z historii, a raczej multiplikacja ;)
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści