(haiq XLVIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

jezioro całe
śpiewa pieśń ochłody
topielec znika

        [haiq XLVIII]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 20 czerwca 2011
anonim