Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
(haiq XLIX)
(haiq XLIX)
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
drga nić pajęcza
tkanka żywego głodu
myśl wieczna prawie
[haiq XLIX]
Lubię
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 22 czerwca 2011
Anonimowy Użytkownik
Podoba mi się ten tekst. Esencjonalny. Słowo "żywego" troszkę mi zgrzyta. Hmmm :-)
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
Justyna D. Barańska
dwa pierwsze wersy, to wspaniałe obrazowanie, na dodatek z moim ulubionym rekwizytem ;) ostatni natomiast wprowadza zamieszanie, wytrąca z tej lepkości i zachłanności, bo wszystko ma swój kres.
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
Izabella Kas
super haiku, wyczuwa sie glod pajaka i strach ofiary!
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści