(haiq L)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

wieczorny spacer
rdzawe niebo oddycha
kształty są cieniem

            [haiq L]

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 26 czerwca 2011
anonim