(haiq LI)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

dziecko smacznie śpi
uśmiech nie zdążył zasnąć
chociaż sny gryzą

                     [haiq LI]

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 27 czerwca 2011
anonim