Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
(haiq LII)
(haiq LII)
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
komar wciąż krąży
szykuje się do uczty
krew będzie katem
[haiq LII]
Lubię
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 3 lipca 2011
Tomasz Smogór
hmm że krew mu się odpłaci?
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
Justyna D. Barańska
eee.. jakieś to przekombinowane. Próbujesz używać mocnych motywów, ale to nie pasi.
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści