zobacz że jestem
jesteś piękna
ten dymu całun
spowijający twe ciało
- ja też palę
może masz raka ...
może ja też ...
umrzemy razem ?
proszę !!!
palę bo palisz
piję bo pijesz
kocham bo kochasz ( innego )
żyję bo żyjesz
lecz gdy będziesz umierać ...
pójdę za tobą
może kiedyś zrozumiesz
przyjaźń w miłość
to trudna ewolucja
jednak sprawdzę to
( wciąż pragnę twej krwi)
twój najlepszy przyjaciel