zachwianie

kerrang

zobacz że jestem

jesteś piękna
ten dymu całun
spowijający twe ciało
- ja też palę
może masz raka ...
może ja też ...
umrzemy razem ?
proszę !!!

palę bo palisz
piję bo pijesz
kocham bo kochasz ( innego )
żyję bo żyjesz

lecz gdy będziesz umierać ...
pójdę za tobą
może kiedyś zrozumiesz
przyjaźń w miłość
to trudna ewolucja

jednak sprawdzę to
( wciąż pragnę twej krwi)

twój najlepszy przyjaciel
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 8 głosów
kerrang
kerrang
Wiersz · 16 lutego 2001
anonim