(haiq LIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

człowiek jadł wiśnie
sok płynął mu po brodzie
plamił smak potu

                 (haiq LIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 5 lipca 2011
anonim