odpocząć czuć pociąg
przy moim wagonie nie pytaj
siądź tylko zetrzyj pot (wstrzyma
pukania w skronie)
jeżeli zachcesz ot spocząć przy-
-taknę a nawet skłonię koła na torach
chyboczą złap mnie (chwytliwe
mam dłonie)
jeżeli zachcesz się
w koło wsłuchiwać taktowne
stukotem siądź niech pukają
w czoło droga już trwa (tu do
potem) jeżeli
zachcesz coś począć po-
-milczmy zapytani jeżeli za-
-ch--cesz przysunę (odpowiedź
stuka kołami) jeżeli zachcesz
ot pociąć za szyję mnie złap
bo nić (to ludzkie i nieobce-s-ł-
-owe-m nie warto pruć za
przeciw z siebie tak sobie)
jeżeli zachcesz nie za-
-liryczę i pójdzie
w rym więc nie
zachciewaj-się-póki-pu-
-ko--tem-ryt-
-my-ze-mnie
To jest ten typ tekstu że gadasz o niczym i niskim głosem bajerujesz kobitę... No. ale tak serio, to tych parę mądrych kobit bajer szybko wyczuwa... Mimo powłóczystego spojrzenia peela i czytacza zwłaszcza;-P
Ty Rito uważaj na takich szemranych wierszących w widzeniu o niczym;-P
A na szemranych uważam:).I na takich też:)