(haiq LIV)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

ptak zgubił pióro
jego lot stał się trudny
brak rzeczy dławi

         [haiq LIV]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 12 lipca 2011
anonim