odbicie (synowi)

anhelus

oczy w oczach
być może to samo
co krew z krwi
wśród radości


z wskazówek w tej
twarzy ukrytych
pojąłem ciebie
siebie zrozumiałem

 

już nigdy sam
i nigdy nie taki
jak wczoraj
przerażony 

anhelus
anhelus
Wiersz · 16 lipca 2011
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Nie wiem, dla mnie forma wyświechtana trochę, brakuje świeżości w tych wersach.

    · Zgłoś · 13 lat
  • Justyna D. Barańska
    No nic tu nadzwyczajnego nie ma, raczej z typu: przeczytać i iść sobie dalej. Ale przynajmniej wyjaśnia po co ludzie robią dzieci. Chociaż osobiście wolałabym jakiś inny sposób na zrozumienie siebie ;)

    · Zgłoś · 13 lat