Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
(haiq LVI)
(haiq LVI)
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
pies wiernie leży
dogląda bram pałacu
łańcuch jest dumą
[haiq LVI]
Lubię
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 17 lipca 2011
Rita
a gdybyś przestawił - pies leży wiernie...,
a może i to - dumą jest łańcuch
?
ale ja mam skrzywienie "przerzutkowe":-)
pozdrawiam
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
Justyna D. Barańska
To, co zaproponowała Rita, wprowadziłoby fajną płynność do tekstu. Przemyśl to.
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
afronautix
prawdziwy mężczyzna to taki co nie klechce tylko w kilku słowach powie wszystko
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
a może i to - dumą jest łańcuch
?
ale ja mam skrzywienie "przerzutkowe":-)
pozdrawiam