Zanurzenie po pępek

Marzena P.S.

 

                                                        ŁUKASZOWI
widok na śmietnik
wydrapane paznokciem malowidło

ciekawe jak tam jest

w przepaści brzucha
kołowanie z poszarpanymi ramionami
z głodu wtłaczana odległość

 

jak to jest
poronić kształt
 


 

Marzena P.S.
Marzena P.S.
Wiersz · 17 lipca 2011
anonim