(haiq LVII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

ścielą się liście
drzewa żądnie spiskują
wiatry chcą darów

          [haiq LVII]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 18 lipca 2011
anonim