(haiq LVIII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

ptaki odlecą
gniazda pustką załkają
miłość nie teraz

       [haiq LVIII]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 21 lipca 2011
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    no że załkają pustką to jest raczej groteskowe.

    · Zgłoś · 13 lat
  • Justyna D. Barańska
    "miłość nie teraz", a i owszem, ale motyw z opuszczaniem gniazd to jest taki... sam wiesz, zbyt często się przewija w teksach kultury.

    · Zgłoś · 13 lat