(haiq LXI)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

milczenie dudni
przestrzenią ściszonych zdań
życie jest wszędzie

         [haiq LXI]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 28 lipca 2011
anonim