...

ulik

Nadeszla
jak zwykle pocichutku
Apokalipsa
nie mala
choc niepozorna
na raty - bez zyrantow

I nie znajde kolka w scianie
zyrandol tez za slaby
a na zewnatrz ludzie
nie znajde kolka
zeby ja powiesic ...





ulik
ulik
Wiersz · 13 lutego 2001
anonim