Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
(haiq LXII)
(haiq LXII)
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
świeć się obłędzie
to czar czarnego słońca
oczy są próżne
[haiq LXII]
Lubię
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 30 lipca 2011
Dominika Ciechanowicz
"świeć się obłędzie' to brzmi dla mnie dosyć kuriozalnie, szczerze mówiącc. Wyobraziłam sobie obłąkanych ludzi z żarówkami nad głowami.
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści