Grzeczne dziewczynki układają się wygodnie

Marzena P.S.

 

 

poprawiają długie kolczyki które
zastępują koniuszek języka

 

ustawiają tenisówki pod łóżkiem
zsuwają ramiączka razem z konwenansami i chowają do szafy

 

święcą swoje wzniesienia i depresje

odprawiając liturgię w intencji rąk
wyznają ciało w ciele

 

 



 

Marzena P.S.
Marzena P.S.
Wiersz · 31 lipca 2011
anonim
  • Dominika Ciechanowicz
    Bardzo udane. Subtelne i liryczne, a jednocześnie prowokacyjne.

    · Zgłoś · 13 lat
  • anastazja
    święcą swoje wzniesienia i depresje
    odprawiając liturgię w intencji rąk
    wyznają ciało w ciele

    :))

    · Zgłoś · 13 lat
  • Justyna D. Barańska
    Ja też myślę, że subtelność jest siłą tego tekstu. Mam jednak jedno zastrzeżenie jako posiadaczka tenisówek - nikt by ich nie schował pod łóżko :P

    · Zgłoś · 13 lat
  • Ce.
    cudnie że tu jesteś Marzenko :)

    · Zgłoś · 13 lat
  • Kuba Nowakowski
    kolczyki miast koniuszka języka... ej da.......

    · Zgłoś · 13 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Ejże, nawet gdybym chciał się doczepić, to pewnie bym mógł się doczepić tego, że czegoś mi tutaj brakuje. Niemniej jednak - okej : ))

    · Zgłoś · 13 lat
  • Marzena P.S.
    Grunt żeby działało!

    · Zgłoś · 13 lat
  • Aleksan
    Dobra piosenka by z tego była.

    · Zgłoś · 13 lat
  • Marzena P.S.
    Aleksan - chętnie usłyszę grzeczne dziewczynki z muzyką:)

    · Zgłoś · 13 lat