Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
(haiq LXIII)
(haiq LXIII)
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
bieg wokół stołu
talerz okruchów pusty
gołąb odleciał
[haiq LXIII]
Lubię
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 31 lipca 2011
Justyna D. Barańska
Ptasiek?
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Maybe...
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
Dominika Ciechanowicz
Nie wiem, jakoś znów mam wrażenie, że nic z tego nie wynika. Albo po prostu nie rozumiem.
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści