Kiedy dama z kosą
podejdzie blisko;
Nie pozdrowie jej jak Ciebie podobnie.
Zabierze mnie ona
na ognisko z jodeł;
I ogrzeje ciało przez Ciebie ogarnięte chłodem.
Harcerka
szatnia
szatnia
Wiersz
·
2 sierpnia 2011
"Nie pozdrowie jej jak Ciebie podobnie" to zdanie jest źle skonstruowane
dama z kosą? słabe to.