(haiq LXIV)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

żołnierzyk z cyny
śni w brzuchu Lewiatana
nie jest prorokiem

                  [haiq LXIV]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 3 sierpnia 2011
anonim