(haiq LXV)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky


białooki gna
śniegiem Ulthima Thule
nie widzi bieli

               [haiq LXV]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 4 sierpnia 2011
anonim
  • ew
    biało mi.. i to nie komplement. zabieliłeś białością aż do bólu i każda z tych bieli w tym samym odcieniu.

    · Zgłoś · 13 lat