(haiq LXVII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

odblaski światów
nocom niepodległe
drogą przez lasy

                   [haiq LXVII]
 

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 6 sierpnia 2011
anonim