Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
(haiq LXIX)
(haiq LXIX)
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
dialog z hejnałem
melodia tnie wzgórze dnia
lecz ty zawsze tu
[haiq LXIX]
Lubię
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 8 sierpnia 2011
Justyna D. Barańska
coś mnie się zdaje, że to wzgórze to jest takie kombinowanie, żeby jak najszybciej uciec od standardowego szczytu. i myślę, że w takiej mini wersji nie zostało do porządku wykorzystane, a ładnie można by to rozbudować.
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści