marzenia

violacea

w puszce

zamknięte

rysowane

na odwrotniej

stronie

 

jutro

violacea
violacea
Wiersz · 8 sierpnia 2011
anonim
  • Rita
    Twoje marzenia = stan mojego ducha

    podoba mi się Twoje "maleństwo" :-)

    pozdrawiam

    · Zgłoś · 13 lat
  • Dominika Ciechanowicz
    To jest niezłe, naprawdę. Tylko ten tytuł taki banalny raczej.

    · Zgłoś · 13 lat
  • Justyna D. Barańska
    moja wyobraźnia widocznie też popadła w minimalizm i nie współgra z tym tekstem.

    · Zgłoś · 13 lat
  • Dominika Ciechanowicz
    A z moją o dziwo współgra, choć - powtórzę się - nie jestem fanką miniatur. Ale tu udaje się zawrzeć sporo treści i emocji i zrobić to w kilku slowach. Zadziwiająca umiejętność, coś co mnie by się nigdy nie udało.

    · Zgłoś · 13 lat
  • Justyna D. Barańska
    Domi, a próbowałaś? :P

    · Zgłoś · 13 lat
  • Dominika Ciechanowicz
    Kiedyś, dawno temu. Po tygodniu sama nie pamiętałam, o co autorce chodziło :)

    · Zgłoś · 13 lat
  • estel
    To niezwykle trudne, w kilku słowach zawrzeć wszechświat wraz z okolicami, niezwykle trudne też jest napisanie o marzeniach w miniaturze. Powyższy pomysł w ogóle mnie nie dotyka, nawet jeśli "rysowane" ładnie współgra i z marzeniami i z jutrem, to nie wystarcza mi to. Nawet jeśli jutro to oczekiwanie lub wieczne przekładanie. Nie jest źle, ale za wątrobę mnie nie chwyciło.

    · Zgłoś · 13 lat
  • violacea
    ok ja miałam na myśli serce

    · Zgłoś · 13 lat