raj utracony

komisarz


ktoś już czeka na poste restante
nie boję się dotrzeć do tego co tam jest
może bardziej oddalić od miało być
jutro z pewnością wyślesz mnie
do diabła

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
komisarz
komisarz
Wiersz · 9 sierpnia 2011
anonim