(haiq LXX)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

puls utajony
Isis rozpuszcza włosy
smak wiśni kusi

                   [haiq LXX]
 

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 9 sierpnia 2011
anonim