(haiq LXXI)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

schody do wnętrza
gdzie Ziemia łaską silna
nieskończoności

                    [haiq LXXI]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 10 sierpnia 2011
anonim