(haiq LXXII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

godzina magii
wieszcz niesie swą drabinę
litery puchną

                                  [haiq LXXII]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 11 sierpnia 2011
anonim