(haiq LXXIX)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

kolory lata
okna chcą letniego snu
lis zjada noce

                      [haiq LXXIX]

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 13 sierpnia 2011
anonim