Lektor pl

Panda Li

 

Mówmy przynajmniej jedną dziesiątą tego co myślimy
Wystąpili

Niemy cynizm podszyty tchórzostwem
Na zlecenie

Scenariusze skrojone na miarę uprzejmości
Czytał Janusz Szydłowski

Panda Li
Panda Li
Wiersz · 15 sierpnia 2011
anonim
  • Justyna D. Barańska
    Najbardziej rozumiem z tego tekstu tchórzostwo, ta zaraz coraz szerzej otwiera ramiona i coraz więcej słabych do niej wpada. Poza tym chyba myśl uciekła i jedyną konsekwencją jest tytuł w połączeniu z ostatnim wersem. Jakby tak bardziej pójść w stronę tego, że się odgrywa pewną rolę - tutaj lektora - i czyta się wyłącznie przygotowany tekst, a myśli są gdzieś daleko poza tym.

    · Zgłoś · 13 lat
  • ew
    chyba zbyt odległe przejścia, nie potrafię przez nie przejść i spoić w obraz.

    · Zgłoś · 13 lat