pisałem dzisiaj list
do siebie jakim będę
za dziesięć lat
zadałem kilka pytań
na które nie usłyszę
odpowiedzi
pozdrowiłem kilka osób
których już nie będzie
i przeprosiłem za
zmarnowane dzieciństwo
teraz czuję się trochę lepiej
teraz
ale nadal boję się jutra
wysłałem dzisiaj list
do siebie jakim będę
za dziesięć lat
oby nie dotarł
za późno