Pewnego dnia obudziłam się i zobaczyłam drogę.
Nie miała żadnych rozwidleń.
Prowadziła do złotych bram,które sam Bóg mi otworzył.
Ups!Zapomniałam otworzyć oczu.
Pewnego dnia obudziłam się i otworzyłam oczy.
Zobaczyłam prostą drogę.
Prowadziła do złotych bram,które sam Bóg...
Ups!On zasnął.