Niezmiennie nietrwałe,
niesłusznie niechciane.
Życiowe zasady
porządkują pustkę.
Od zawsze – na zawsze
don't worry, don't panic,
don't care.
Bez serca i bez twarzy,
bezpieczny, choć bez gumy,
z finałem, lecz bez pointy.
Kto się pierwszy odezwie, odpada z gry.
Numery i zdjęcia,
rubryki oraz hasła,
bez śniadania – bez żalu.
Tylko hotelowe ręczniki pozostają czyste.
Niezmiennie nietrwałe,
niesłusznie niechciane.
Od zawsze – na zawsze
don't worry, don't panic,
don't care.