Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
(haiq LXXXV)
(haiq LXXXV)
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Syzyf pcha kamień
góra Athos sięga dna
mnisi rwą zenit
[haiq LXXXV]
Lubię
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 22 sierpnia 2011
Kuba Nowakowski
biedna mnisia :)
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
Justyna D. Barańska
Tak mi się ładnie religie zderzyły, kiedy mnisi z nowej religii wszystko temu Syzyfowi poniszczyli.
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
anastazja
hm? - fajne:)
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści