Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
(haiq LXXXVII)
(haiq LXXXVII)
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
wzgórze maków
kolory w zmowie z wiatrem
bezdroża łaski
[haiq LXXXVII]
Lubię
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 24 sierpnia 2011
Justyna D. Barańska
"barwy, które kolorowy niesie wiatr..." - śpiewała Pocahontas i tak właśnie widzę, jak się płatki kwiatów unoszą w górę. Z drugiej strony - mak, no wiadomo jakie ma właściwości ;) Dlatego bardziej zamiast łaski pasowałaby mi błogość.
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści