Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
(haiq LXXXIX)
(haiq LXXXIX)
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
tratwa na morzu
wśród ciepłych wód południa
Neptun ucztuje
[haiq LXXXIX]
Lubię
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 27 sierpnia 2011
Justyna D. Barańska
To ciekawe spostrzeżenie, że wody tego świata są jak stół ich pana i wszystko, co się na nich znajdzie może być traktowane jako zastawa lub potrawa. Działa to na moją wyobraźnię.
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
Anonimowy Użytkownik
Ano. Rozległe południe oceanów. I ta mała tratewka targana apetytem bogów. Działa.
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
Tomasz Smogór
Jestem za.
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści