Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
(haiq XC)
(haiq XC)
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
piaszczysta plaża
ślad stóp trwały jak fala
brzegi są skałą
[haiq XC]
Lubię
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 29 sierpnia 2011
Dominika Ciechanowicz
Krótki tekst, jakim jest haiku zmusza do wyduszenia ze słów maksimum znaczeń. A Ty używasz bardzo skostniałych w języku sformułowań, no sam popatrz: "piaszczysta plaża", "ślad stóp".
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści