Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
(haiq XCI)
(haiq XCI)
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
czas letniej burzy
cienie w diademie świateł
głęboki oddech
[haiq XCI]
Lubię
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 30 sierpnia 2011
Justyna D. Barańska
Powiem ci, że dla mnie połączenie diademu i światła jest nietrafione, ponieważ diadem i bez tego z światłem się kojarzy, które przebiega przez osadzone w nim kamyczki, diamenciki i inne takie.
Lubię
·
Zgłoś
·
13 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści