(haiq XCII)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky


kropla po kropli
ściekająca nadzieja
gwóźdź igły hostią

                              [haiq XCII]

Oceń ten tekst
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 31 sierpnia 2011
anonim